Over mij

Ik ben afgestudeerd in de klinische en ontwikkelingspsychologie. Tijdens mijn studie heb ik al veel in de psychische zorg gewerkt. Na mijn studie heb ik om verschillende redenen besloten een andere werkkring te zoeken. Zo heb ik in de ICT (CMG), Sales en de Werving en Selectie (Michael Page) gewerkt. Meer dan 10 jaar geleden heb ik het vak van psycholoog weer opgezocht. Dit biedt mij de uitdaging en affiniteit in werk die ik nodig heb. Ik heb werkervaring opgedaan o.a. via SpecialistenNet (Arbeid en Gezondheid), OCA (revalidatie chronische pijn) en mijn zelfstandige praktijk als psycholoog. Ik werk nu naast mijn praktijk op de maandag en woensdag nog voor Arkin BasisGGz Almere en OCA Amersfoort.

Achtergrond en opleiding

Psycho Neuro Immunologie, 2019
Cognitief GedragsTherapeut, VGCT, 2018
Acceptance and Commitment Therapy, 2017
EMDR, 2014
Klinische en Ontwikkelingspsychologie, RU Leiden (1995)

Persoonlijke benadering

Kenmerkend aan mijn werkwijze is reflectie én actie, betrokkenheid, enthousiasme en humor. Over het algemeen werk ik met een eclectische aanpak. Dit wil zeggen dat ik gebruik maak van verschillende werkzame methoden en strategieën uit meerdere therapeutische en coachingsstromingen.

Met psychische klachten kan het goed helpen om anders te leren denken, maar zijn andere factoren ook van groot belang om je positiever en vitaler te voelen. Deze manier van kijken naar klachten en ziekte is afkomstig uit het specialisme PsychoNeuroImmunologie, waar ik in 2012, 2013 ben opgeleid en in 2019 wil afronden als klinisch PNI-therapeut.

psyche beweging immuunsysteem stress voeding
Verder heb ik o.a. opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van: Motiverende Gespreksvoering, Schematherapie, Mindfulness, Voice Dialogue, Familieopstellingen, Sociale zekerheid.
Ik ben lid van:

VGCT (Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapie)
NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)

Mocht je vragen hebben bel gerust om te overleggen of stuur een e-mail.